Ota yhteyttä

Kaupanteko kanssamme on helppoa

Myyntimme palvelee

Soita myyntiimme tai tule tapaamaan meitä Humppilaan. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön meille sähköpostitse.

Mikko Hakala

Myynti, toimitusjohtaja
050 – 320 2222

Anna-Maija Heino

Myynti
044 – 320 2222

Irina Heino

Myynti
044 – 320 2233

Yhteydenottopyyntö

Tehtaalle käymään?

Olemme tehtaalla arkisin klo 9:00 – 16:30. Suosittelemme kuitenkin soittamaan etukäteen vierailusta sopimiseksi, jotta olemme varmuudella paikalla ja vapaana palvelemaan sinua.

Tervetuloa elämänne hirsitalokaupoille!

Tehtaan yhteystiedot

Tietoa tilaamisesta

Miten tilaus etenee?

Varmistamme yhdessä valitsemanne vakiomallin soveltuvuuden teille ja halutessanne sen mahdolliset räätälöinnit tarpeisiinne. Vuorovaikutteisen aloituskeskustelun jälkeen sovimme jatkosta, tarjouksen tai kaupanvahvistuksen laatimisesta.

Kaupankäynti kanssamme on helppoa

Olemme  tehneet kaupanteosta sinulle mahdollisimman helppoa. Rakentaminen Suomessa vaatii yleensä mm. rakennusluvan ja yhteydenoton rakennusvalvontaan. Kun soitat myyntiimme, neuvomme kuinka etenet vaivattomasti rakennusprojektissasi. Alla näet, kuinka prosessi etenee.
 1. Tutustu vakiomalleihin: Hirsitalounelman toteuttaminen on helppo aloittaa tutustumalla Laavuvaaran vakiomalleihin. Vakiomallimme on tarkoin suunniteltu kustannustehokkaaseen rakentamiseen ja niiden eri variaatiosta on helppo muodostaa käsitys siitä, mikä sopisi juuri sinun tontillesi ja käyttötarkoitukseesi.
   
 2. Ota yhteyttä: Tutustuttuasi vakiomalleihin soita Laavuvaaran myyntiin tai jätä meille soittopyyntö.
   
 3. Yhteistyössä suunnittelu: Laavuvaaran osaavien ammattilaisten kanssa on helppoa jatkaa omien tarpeiden ja toiveiden läpikäymistä. Yleensä jo ensimmäisen puhelinkeskustelun tai tapaamisen jälkeen sinulle muodostuu selkeä käsitys siitä, jatketaanko projektia Laavuvaaran vakiomalleja hyödyntäen, vakiomallilla johon tehdään muutoksia (esim. aukkojen ja hirsikertojen muutokset), vai suunnitellaanko omaan käyttöön soveltuva räätälöity talomalli. Kaikissa tapauksissa autamme sinua löytämään laadukkaan ja kustannustehokkaan lopputuloksen.
 1. Yhteydenotto rakennusvalvontaan: Kun olet löytänyt mieleisen talomallin tai päättänyt halutun rakennuksen kokoluokan ja käyttötarkoituksen (esim. päärakennus, sauna, talousrakennus, jne.), ottakaa yhteyttä rakennuspaikkakunnan rakennusvalvontaan.

 2. Suunnitelman esittely: Keskustele rakennusvalvonnan kanssa voiko tontillesi rakentaa haluamasi tyyppisen rakennuksen. Helppo tapa on esimerkiksi esitellä rakennusvalvonnalle Laavuvaaran verkkosivuilta kiinnostuksen kohteena tai sitä lähellä olevaa mallia.

 3. Neuvonta: Rakennusvalvonnan tehtävänä on neuvoa rakentajaa, sekä kertoa selkeistä esteistä tai rajoitteista rakennusluvan hakemiseen liittyen, mikäli sellaisia on.

 4. Eteneminen: Mikäli keskusteluissa rakennusvalvonnan kanssa ei ole ilmennyt selkeitä esteitä tai rajoitteita suunnitellun rakennuksen rakentamiselle, on oikea aika jatkaa käsirahan maksuun ja kaupan tekoon.
 1. Kun vakiomalli on valittu: Soita Laavuvaaran myyntiin, niin teemme kaupanvahvistuksen ja maksat kaupan käsirahan (150 €). Kaupanvahvistuksessa määritellään vakiomalliin mahdollisesti tehtävät asiakaskohtaiset muutokset, määritellään toimitussisältö, sekä sovitaan muut kauppaan liittyvät seikat kuten nouto- tai toimitusajankohta, jne. Tässä vaiheessa asiakas saa myös rakennusluvan hakemista varten tarvittavat julkisivu, pohja- ja poikkileikkauskuvat vakiomallista, sekä muut toimitussisältöön kuuluvat asiakirjat.
   
 2. Kun kyseessä on räätälöity malli: Räätälöidyn mallin hintatasosta pystymme arvioimaan hintahaarukan johon Laavuvaara sitoutuu. Tämän jälkeen maksetaan sovittu käsiraha, jonka jälkeen laadimme yhteistyössä kanssasi 3D mallinnuksen halutusta talomallista. Tässä vaiheessa lähetämme asiakkaan antaman ohjeistuksen perusteella laaditut 3D-mallinnuskuvat asiakkaalle tarkastettavaksi, kunnes lopputulos on toivotun mukainen. Yleensä talon loppuun hiomiseen menee 3 – 4 sähköposti- / puhelinkeskustelukierrosta.

  Kun 3D -mallinnus vastaa toiveitasi, annamme talotoimituksen tarkan hinnan. Tämän jälkeen talosta laaditaan rakennusluvan hakemista varten tarvittavat julkisivu-, pohja- ja poikkileikkauskuvat. Niiden valmistumisen jälkeen kaikki toimitussisältöön kuuluvat asiakirjat lähetetään sinulle rakennusluvan hakemista varten.
 1. Rakennusluvan hakeminen: Asiakkaan saatua tarvittavat julkisivu-, pohja- ja poikkileikkauskuvat, voi hän jättää rakennuslupahakemuksen kunnan rakennusvalvontaan tai lupapiste.fi -palveluun. Mainittujen asiakirjojen lisäksi tarvitaan muut rakennusvalvonnan pyytämät dokumentit, kuten itse rakennuslupahakemus ja asemapiirrustus. Tarkat ohjeet vaadittavista asiakirjoista ja tiedoista saat rakennuspaikkakunnan rakennusvalvonnasta.

  Rakennuslupa asiakirjojen laatimisessa normaalisti auttaa hankkeen vastaava työnjohtaja, joka useissa tapauksissa kannattaa nimittää myös hankkeen pääsuunnittelijaksi. Maankäyttö- ja rakennuslain mukaisesti pääsuunnittelija on henkilö, joka vastaa asiakaskohtaisesta suunnittelukokonaisuudesta sekä sen laadusta ja toteutuksesta.

Ohjeita Rakentajalle

Rakentaminen Laavuvaaran kanssa on helppoa. Tutustu rakentajan ohjeisiimme.