Laavuvaara

Hirsitalot jo vuodesta 1978

Laavuvaara Oy Hirsitalo TYP 240 yritys esittely

Meistä

Laavuvaara Oy on Humppilassa sijaitseva suomalainen hirsitalotehdas. Perheyrityksemme on yksi Suomen vanhimmista toimivista hirsitalotehtaista ja olemme valmistaneet hirsirakennuksia jo vuodesta 1978 lähtien. Myymme ja valmistamme hirsitaloja suurella sydämellä jo toisessa sukupolvessa. Olemme vuosien varrella palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa ja ulkomailla.

Miksi Laavuvaara?

Me Laavuvaaralla uskomme hyvään ja reiluun työhön.

Meihin voit luottaa

Jo vuodesta 1978 olemme valmistaneet suomalaisia hirsitaloja tuhansille asiakkaille Suomessa ja ulkomailla. Me pidämme aina sen mitä olemme sopineet ja yli 40 vuoden aikana jokainen hirsitalotoimituksen maksanut asiakkaamme on talonsa saanut.

Aina edullinen

Laavuvaaran hirsitalo on itserakentajan unelma. Kun  valitset itsellesi sopivan varustelun ja materiaalit, säästät  tuhansia euroja. Mallistomme on suunniteltu joustavaksi niin, että löydät kustannustehokkaasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.  

Korkea laatu

Käytämme Hirsitalojen valmistuksessa valikoitua ensiluokkaista mäntyä, jota toimittavat meille tunnetut kotimaiset sahat. Jokainen hirsiaihio tarkastetaan manuaalisesti ihmisen toimesta ennen sen siirtymistä jatkojalostukseen. Materiaali tarkastetaan vielä toiseen kertaan höyläyksen jälkeen.

Yksilöllinen palvelu

Autamme asiakkaitamme löytämään parhaiten tarpeisiinsa sopivan hirsitalon. Olipa kyseessä sitten aitta, sauna, mökki, huvila, omakotitalo tai muu hirsirakennus, me tunnemme sen rakentamisen ja autamme sinua löytämään sopivat ratkaisut. 

Nopeat toimitukset

Olemme joustava keskikokoinen hirsitalovalmistaja. Meidät tunnetaan nopeista toimitusajoista ja pyrimme venymään tarpeen niin vaatiessa. Joskus vastaamme asiakkaan esittämiin muutostarpeisiin  jopa vielä lastauspäivänä.

Olemme suomalainen perheyritys. Kohta jo kolmannessa sukupolvessa.

Toimitettua hirsitaloa
0 +
Maassa asiakkaita
0
Vuoden kokemuksella
0