Hirsitalot

Tutustu mallistoomme ja löydä omasi

Pinta-ala
Kerrokset
Kattotyyppi
Laavuvaara Hirsimökki Peippo 20
6.690 €

Hirsimökki Peippo 20

Peippo on pieni hirsimökki / hirsisauna, jossa on piparkakkutalon tunnelmaa. Sen lämminala on 20 m² ja se voidaan rakentaa saunan kanssa tai ilman.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Suvitupa
8.390 €

Hirsimökki Suvitupa

Suvitupa on kesänviettoon kutsuva viehkeä hirsimökki, joka soveltuu joko hirsisaunaksi / hirsiaitaksi. Erinomainen vaihtoehto myös rantasaunaksi.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Suvitupa II
8.690 €

Hirsimökki Suvitupa II

Moderni Suvitupa II on pulpettikattoinen hirsimökki, joka soveltuu hirsisaunaksi, hirsiaitaksi ja/tai hirsimökiksi. Erinomainen vaihtoehto rantasaunaksi.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Rantaterassi 24
12.990 €

Hirsimökki Rantaterassi 24

Tämän rantasaunan ison katetun terassin suojassa on lumoavaa viettää niin helteistä kesäpäivää kuin sateista elokuun iltaakin. Hirsimökin isojen ikkunoiden ansiosta luonnon läsnäolo säilyy myös sisätiloihin siirryttäessä.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Rantatuuli 30
9.490 €

Hirsimökki Rantatuuli 30

Puhdaslinjaisen Rantatuuli 30 hirsimökin isot ikkunat ja korkea sisäkatto tekevät sen sisätiloista avarat ja viihtyisät. Kompakti 30 neliötä mahdollistaa rakentamisen moneen paikkaan.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Rantatuuli 30 KT
11.490 €

Hirsimökki Rantatuuli 30 KT

Rantatuuli 30 KT on katetun terassin omaava puhdaslinjainen ja moderni hirsimökki. Sisarmallinsa Rantatuuli 30 tapaan sen isot ikkunat ja korkea sisäkatto tekevät sen sisätiloista avarat ja viihtyisät. Kompakti 30 neliötä mahdollistaa rakentamisen moneen paikkaan.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Rantatuuli 34
10.440 €

Hirsimökki Rantatuuli 34

Lempeän rantatuulen mukaan nimetyssä pulpettikattoisessa hirsimökissä on isot ikkunat, jotka luovat loistavat näköalat luonnon tarkkailuun, satoi tai paistoi. Mukavat 34 neliötä tarjoavat viihtyisät sisätilat.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Ranta Villa II 30
11.990 €

Hirsimökki Ranta Villa II 30

Ranta Villa II 30 on moderni pulpettikattoinen hirsimökki, jossa on kaksi erillistä rakennusta ja niiden väliin sijoittuva katettu terassi. Kompakti 30 neliötä mahdollistaa rakentamisen moneen paikkaan.

LUE LISÄÄ »

Etkö löytänyt etsimääsi?

Tutustu myös sisaryhtiömme Humppilan talotehtaan malleihin.