Hirsitalot

Tutustu mallistoomme ja löydä omasi

Pinta-ala
Kerrokset
Kattotyyppi
Laavuvaara Hirsimökki Kiuru 58
7.090 €

Hirsimökki Kiuru 58

Näpsäkkä ja edullinen Kiuru on perinteinen 1 ½ -kerroksinen hirsimökki / hirsisauna, jonka parvelle saa halutessa runsaasti makuutilaa. Soveltuu hyvin rantasaunaksi.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Alli 59
7.790 €

Hirsimökki Alli 59

Kesäisiin päiviin kutsuva Alli on klassisen kaunis hirsihuvila / hirsimökki, jossa on katettu terassi ja mahdollisuus isolle sivu terassille.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Kurki 74
8.390 €

Hirsimökki Kurki 74

Suosittu Kurki on kaunis hirsihuvilaklassikko. Sen katettu terassi ja parveke suorastaan kutsuvat ulkona istumiseen ja luonnon seuraamiseen, satoi tai paistoi.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsimökki Tylli 87
9.890 €

Hirsimökki Tylli 87

Rakastettu Tylli on ollut rakentajien suosikki jo vuosia. Huvilan tilavalla parvella on runsaasti makuutilaa. Tyllin voi rakentaa saunan kanssa tai ilman.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsitalo Heljä 116
17.900 €

Hirsitalo Heljä 116

Sopusointuinen Hirsitalo Heljä on rakastettu rintamamiestalomalli, joka on modernisoitu nykyajan perhe-elämän tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsitalo Vilja 122
24.900 €

Hirsitalo Vilja 122

Design-tyyppinen Hirsitalo Vilja on kustannustehokas koti rakentaa. Sen yksinkertainen tyylikkyys ja rakenne mahdollistavat yksilöllisten ratkaisujen toteuttamisen sisätiloissa ja terassialueilla.

LUE LISÄÄ »
Laavuvaara Hirsitalo Aura 146
22.900 €

Hirsitalo Aura 146

Mittasuhteiltaan kaunis ja harmoninen Hirsitalo Aura on toimiva ja avara koti isommallekin perheelle. Tässä hirsitalossa on viisi tilavaa makuuhuonetta.

LUE LISÄÄ »

Etkö löytänyt etsimääsi?

Tutustu myös sisaryhtiömme Humppilan talotehtaan malleihin.